Bohem Anvelop Etek

Standard

Uçuş uçuş etekler yerleri süpürse hep ve biz çıplak ayaklarımız dağınık saçlarımızla gezinsek güneşin altında havada tuz, deniz ve güneş kokusu hayat ne güzel olurdu değil mi? Bir de pazartesiler var, hazırlanması gereken raporlar, düzenlenmesi gereken toplantılar ve saat sekizler ve saat beşler. Olsun eteklerim yerlere kadar ve güneş yine tenimde. Akşam beni bekleyen dikiş makinem var, denizden esen rüzgar ve kumaşlar.

İşte en son diktiğim anvelop eteğim. Eteği tülbent gibi ince bir kumaştan kahverenginin iki ayrı tonunu kullanılarak çift kat diktim. Bazı yerlerde üst katı daha kısa tuttum ve alt eteğin kendini göstermesi için fırsat verdim. Üzerine giydiğim tişört yine benim diktiğim bir tişört yakasında üst üste, üst üste dikilmiş onlarca kalp var 🙂

anvelop1_622x933 anvelop2_657x985

Bir cevap »

  1. eteğe bayıldım sarı rengi nedense çok sevmem ama tişörtü hemen gök mavisi hayal ettim, çok hoş olmuş ellerine sağlık :))

    Beğen

  2. müthiş olmuş, hem etek hem bluz.. hele etek uçları bayıldım bayıldım..wrapında gözümden kaçmadı..mükemmel bir kombin.. eline emeğine sağlık..

    Beğen

  3. teşekkür ederim benimde nedense son yılarda elim yeşil ve sarıya gidiyor çoğunlukla aynı sarı ve yeşilden neredeyse birbirinin aynısı tişörtlerim var ve tıpkısını bir kere daha bulsam yeniden almak istediklerim 🙂 mavide dediğin gibi kahverengiyle çok yakışan bir renk 🙂

    Beğen

  4. Nasıl serin serin olmuştur etek değil mi yok gibi!
    Ellerinize sağlık seviyorum sizin kendine has tarzınızı ve size çok yakışıyor doğrusu..

    Beğen

  5. ben senin sitende resimlerin ve o doğal duruşunu çok seviyorum diğer sitelerde bazen işi abartanlar çok yani nasıl desem çok güzel olucam diye resim çektircem diye nerdeyse podyumda kırmızı halının üzerinde çektirecek resimleri bakıyorsun siteye kimse yorum yapmamış mesala ama ben nerede doğal bir site bulsam kendime göre hemen yazarım bilirmki bizdendir yani uzaylı değildir diye buradada çok güzel olmuşsun canım resimleri çok tutmaya çalırsan ve hep böyle doğal olmaya devam edersen beni çok sevindirsin

    Beğen

  6. melis hanım dikiş bloglarında genel amaç dikileni sergilemek o yüzden diktiklerimizi en iyi gösterecek ayakkabı buluz ya da pantolon her neyle kullanacaksak o şekilde fotoğraflar çekiyoruz, amaç moda çekiminden ziyade dikişle ilgili bilgi paylaşımı o yüzden diğer bloglar hakkında yazdığınıza katılamayacağım. ben içinde rahat edemeyeceğim bir kıyafet dikmem kendime ve birde daha çok salaş ve rahat parçalar diktiğim için sanırım size doğal gelmiş duruşum teşekkür ederim iltifatlarınız içinde.

    Beğen

  7. Geri bildirim: Kumaş Biye Yapımı | ornitorenk handmade

  8. Hanım hanım yok öyle yağma… Ben diktim sıkıysa siz de dikin der gibi bi de fotoğraf çekmişsin… 😀
    Bayıldım eteğine ama nasıl bi model olduğunu anlamadım ki… Yani nasıl dikildiğini anlamadım… Kısaca nassı kopya çekicem … Bişeyler çiziktirsen de anlasam … şöyle beyaz lacivert veya siyah fümesinden kendime diksem efil efil… Öööf Burdanın kalıplarından bişi anlamıyorum… Doğaçlama da bi yetenek o da ben de yok… Öööf öf bluz de süper … Kumaşı ne penye mi?

    Beğen

  9. ben bu eteği dikmeyi neredeyse üç yıldır istiyordum ve sonunda başardım onun şımarıklığıdır o yüzümdeki ifade 😀 eteği aslında kooocaman bir D harfi gibi düşünebilirsin ama D nin sırt kısmı biraz eğri bele sarınca pot olmasın otursun diye sarıp bağlıyorsun etek oluveriyor ben böyle bir etekten kalıp çıkarıp dikmiştim ama ölçerim eve gidince neresi kaç santimmiş vs lerini

    Beğen

  10. Geri bildirim: Z Raporu | ornitorenk handmade

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.