Şifa Veren Eller

Standard

Söylenebilecek çok söz olan bir konu hakkında fazla lakırdı etmeden konuya gireceğim.

En azından bunu umuyorum, çünkü bir kez yazmaya başlayınca kendimi durduramıyorum ve genelde yazdıklarımı kontrol etmeden yayınlıyorum ki kendi kendime yine ne çok lakırdı etmişim diye kızmayayım.

Dünyada Hemşirelik Mesleğinin anası sayılan Florence Nightingale 12 Mayıs’ta doğmuştur ve tüm dünyada bu gün Hemşireler Günüdür. Ülkemizde de Hemşirelik Mesleğini icra eden ilk kişi Selçuklu Hükümdarlarından II. Kılıçarslan’ın kızı Gevher Nesibe Sultan olarak anılır.

Hemşire olmasamda temennim odur ki aslında profesyonel bir meslek olan Hemşirelik ve Ebelik yardımcı personel olarak görülmekten ve anılmaktan artık vazgeçilsin ve hak ettikleri değeri görsünler.

Bizde her basamaktan sağlık çalışanı bu hafta onuruna bir karma sergi düzenledik ismi Şifa Veren Eller.

Bu aralar resim, seramik, sergi işleri öyle meşgul ediyorki beni dikilmişlerin bile fotoğraflarını düzenleyip yazı hazırlayamıyorum. Bir kaç hafta içinde iki sergiye hazırlanmak çok yıpratıcı bir şey size diyeceğim odur ki amman haaa ben ettim siz etmeyin cidden insan burnunun ucunu göremiyor.

Daha fazla gevezelik etmeden afişimizi de paylaşıp kaçayım.

11207835_1070177696329984_112579245_o

About ornitorenk handmade

Nedenini bilmediğim bir şekilde sadece ama sadece diktiklerimi paylaşmak amacıyla açtığım bu blog zamanla benim günlüğüm haline geldi. Henüz yazmaya başlayalı çok olmasada kendisinden beklemediğim bir biçimde geriye dönüp baktığımda yaşarken unutmam sandığım aklımdan silinip giden anları bana hatırlatır oldu. Hiç bir zaman düzenli tutamadığım bebek anı defterim, hiç bir zaman baskısını almadığım binlerce ama binlerce fotoğrafım, okuduğum kitaplardan bir kelime, sevdiğim müzikler, yaptığım resimler. İyiki varsın blog. oğluma, gülen yüzüme, asi meleğime not: seni çok seviyorum...

Bir cevap »

  1. Eminim çok güzel geçiyordur.Keşke gelip görebilsem.Ama yalnız olduğum için bu aralar çıkamıyorum hiç bir yere . Çok çok tebrik ederim .Nice sergilere diyorum :))

    Beğen

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.