Durum Raporu IX

Standard

Bir şeyi öyle çok istersiniz ki duanız olur farketmeden sonrada duanız kabul olur. Ben bu güne kadar ne istediysem oldu hiç bir zaman zengin olmak istemedim mesela isteseydim gerçekten ve içimden gelerek kim bilir 😉 Kimilerine göre çok basit şeylerdi istediklerim ve hatta kimileri için dua hatlarını meşgul etme al şunu çekil aradan şeylerdi.
Bazı şeyleri istemek dilemek dua etmek ise ayıp geldi, şifa istedim mesela arada ama ağrılarım geçsini istemek hakkım değilmiş gibi ağrılar imtihanımmış gibi geldi. Kimilerine göre hastalıklı bir düşünce yapısı olabilir belki bu nihayetinde olumlamalara inanan yapıda bir insan için benim bu düşünce halim anlaşılmaz olabilir mevzu bahis bu değil zaten.
Ben bu kez Efekan’dan onbeş gün ayrı kalmak istemedim hemde nasıl istemedim bir yandan bir sürü hazırlık yaptım fizik tedavi için Ankara’da hastaneye yatacağım diye hem için için istemedim bu durumu ama hastaneye yatmamayı seçemezdimde peki ne oldu türlü türlü aksilikler falan derken benim yatacağım tarihte yatacağım odaya başkası yattı, daha doğrusu yatmış.  Beklenen yatış tarihi gelip çatınca ve hala ben hastaneden telefon almayınca kliniği aradığımda öğrendim ki benim Ağustos ayında yazıldığım yatış sırasına bir şekilde bir başkası alındı yatırıldı.  Önce kızdım ve öfkelendim itiraf ediyorum ama sonra akışına bırakmaya karar verdim duam kabul olmuştu aslında Efekan’la ayrılmıyorduk işte, yıllık izne ayrılıp Efekan ve Kocakişisiyle Konya’ya geldim. İlk plana göre ben Ankara’da olacaktım onlar Konya’da küçük bir sapma oldu olsun du. Sonra tedavi için diğer bir seçenek olan ayaktan tedaviyi araştıralım dedik ve anne ninja ve yavru ninja biraradayız ben bu gün gidip tedavinin ilk seansını alıp Kırpığımın yanına döndüm şimdi şifa istiyorum sizde benim için şifa istermisiniz?
image

About ornitorenk handmade

Nedenini bilmediğim bir şekilde sadece ama sadece diktiklerimi paylaşmak amacıyla açtığım bu blog zamanla benim günlüğüm haline geldi. Henüz yazmaya başlayalı çok olmasada kendisinden beklemediğim bir biçimde geriye dönüp baktığımda yaşarken unutmam sandığım aklımdan silinip giden anları bana hatırlatır oldu. Hiç bir zaman düzenli tutamadığım bebek anı defterim, hiç bir zaman baskısını almadığım binlerce ama binlerce fotoğrafım, okuduğum kitaplardan bir kelime, sevdiğim müzikler, yaptığım resimler. İyiki varsın blog. oğluma, gülen yüzüme, asi meleğime not: seni çok seviyorum...

Bir cevap »

  1. Bence akışına bırakmakla en iyisini yapmışsın.. sana ve tüm hastalara şifa diliyorum.. eve ailenle sağlığınla dönüp, o güzel projelerine hemen başlamanda diğer dileğim, amin…

    Beğen

  2. her iste bir hayir vardir derler.. sizin icin de hayirlisi olsun.. cok gecmis olsun.. acil sifalar diliyorum:)

    Beğen

  3. Canı gönülden sağlık diliyorum sana ve diğer hasta insanlara. İsteyeceksek Allahtan sağlık isteyelim. Kalanı hakikaten teferruat. Birlikte çalıştığımız bir arkadaşımız 1 ay kadar önce bel fıtığı ameliyatı oldu. 1 gün yattı çıktı. Kaldı ki, ameliyatı yapan dr en son çare ameliyat diye, sen ona gidinceye kadar kaç bin tane analjezik çeşidini denemiş olsan da, önce kendisi de bunları bir dener de olmazsa ameliyat ederdi. Arkadaşımızı ise görür görmez ameliyata aldı. Çocuğun düşünmeye bile vakti olmadı. 3 hafta raporluydu. Şimdi çalışıyor ve çok iyi. Bizde bir laf vardır: “Hortlağın varıyom varıyom dediği gibi” derler; hani gel de sen de kurtul ben de manasına:) Demem o ki, ille de ameliyatsa, fizikle mizikle bu iş gitmez biliyorsun. Küçük ninjana gelince; kızııım, evimiz de müsait gönlümüz de, çıkın gelin ben senin küçük ninjaya da bakarım. Benim koca ninja bütünlemeye gitti, bir kaç güne döner, abi-kardeş geçinirler, zaten ertesi gün de hastaneden taburcu olursun. (Ay bekara karı boşama gibi oldu değil mi).
    Ayrıca annemi kötü ameliyatından sonra tedavi eden Hacettepe’nin bir beyin cerrahı vardı: Prof Dr. Selçuk Palaoğlu. Biz ondan çok memnun kalmıştık, aklında olsun.
    Bu arada geçen sene ben de safra kesesi ameliyatı oldum. Öncesinde de endoskopi. İkisinde de anestezi aldım ya, ne desem cezai ehliyetim yok sayılır o günden beri:) Şaka bir yana hayatta böyle bir uyku yok. Derinin dibi! Kemiklerime kadar dinlenmiştim valla. Neyse çenem düştü yine. Sana iyi dinlenmeler diliyorum.

    Beğen

  4. bugün işyerine uğradım, izinli dediler. inşallah şifa bulursun,yardımcı olabileceğim birşey olursa haber vermen yeterli…

    Beğen

  5. ameliyattan korkmuyorum aslında olurum da ama gerçekten tanıdığım doktorlar erken henüz yaşın olma diyorlar diye kaçıyorum ameliyattan. ankarada bende duydum selçuk hocanın methini gerçekten tamam artık dediklerinde aklımda olsun o. ne iyisin ya ağlatacaksın beni zaten elektriği vere vere dengemi alt üst ettiler iki gündür 😉 sedasyon dediklerini hiç sevmemiştim genel anestezi kafasını deneyeyim birde 🙂

    Beğen

  6. geçmiş olsun.şifa için elektrik almak…tüm kalbimle çabuk ayaklanmanızı dilerim.Çünkü siz benim yapmak isteyip de yapamadıklarımı da hayata geçiriyorsunuz.ben de sizi izleyip teselli buluyorum.

    Beğen

  7. bu yıl kararlıyım bu işi çözeceğim bir şekilde bu fıtığı yeneceğim, elektrik, egzersiz gerekirse kortizon ama ameliyat bu yıl ki planlarım ve gelecek yıllara dair planlarım içinde yok bu kaslar güçlenecek ve bu omurgayı ayağa dikecek. sizde bu arada ufak ufak hazırlanın benimle hayata geçmiş olan hayalleri bizzat kendiniz yaşamak için bir kez geliyoruz ayol şu dünyaya hayallerimizi yaşamayacağız da ne yapacağız 😉

    Beğen

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.