Evde Sek Sek Oynanır mı?

Standard

Oynanır elbet.

Efekan minicikti bu sek seği diktiğimde, zıplamayı yeni öğrenmişti ve her kutucuğa zıplayışında bir durup dinleniyor hazırlık yapıyordu yeni kutucuğa zıplayabilmek için.

Tatil gelmişken anneler çocuklarını soğuk havalarda nasıl oyalayacağını kara kara düşünmeye başlamışken paylaşmak istedim bende.

seksek3

Gizli gizli sizde oynayabilirsiniz.

seksek4

Hatta kedinizde oynayabilir.

seksek2

Çarşaflık kumaşlarla dikip kumaş boyası ile numaraları çizdik biz, keçe aplike de yapılabilir pekala. Ya da sadece kumaş boyası ile kumaş üzerine sek seği çizip de yapabilirsiniz.

seksek1

Sıra sizde bakalım siz hangi malzemeler kullanacaksınız.

About ornitorenk handmade

Nedenini bilmediğim bir şekilde sadece ama sadece diktiklerimi paylaşmak amacıyla açtığım bu blog zamanla benim günlüğüm haline geldi. Henüz yazmaya başlayalı çok olmasada kendisinden beklemediğim bir biçimde geriye dönüp baktığımda yaşarken unutmam sandığım aklımdan silinip giden anları bana hatırlatır oldu. Hiç bir zaman düzenli tutamadığım bebek anı defterim, hiç bir zaman baskısını almadığım binlerce ama binlerce fotoğrafım, okuduğum kitaplardan bir kelime, sevdiğim müzikler, yaptığım resimler. İyiki varsın blog. oğluma, gülen yüzüme, asi meleğime not: seni çok seviyorum...

Bir cevap »

  1. Seksek oynayacak kadar kucuk cocuk kalmadi evde, benden baska:) Kendim icin diksemmi ki acaba?
    Efekan cok sansli b cocuk senin gibi bir annesi oldugu icin…

    Beğen

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.