En Kıymetlim

Standard

Doğumgünlerinde
Görünür olurmuş kanatları meleklerin,
Dilediklerince uçarlarmış…
Gün senin günün tatlım
İyi ki doğdun…
Uç uçabildiğince,
Sen kanatlı doğdun…

enkiymetlim

About ornitorenk handmade

Nedenini bilmediğim bir şekilde sadece ama sadece diktiklerimi paylaşmak amacıyla açtığım bu blog zamanla benim günlüğüm haline geldi. Henüz yazmaya başlayalı çok olmasada kendisinden beklemediğim bir biçimde geriye dönüp baktığımda yaşarken unutmam sandığım aklımdan silinip giden anları bana hatırlatır oldu. Hiç bir zaman düzenli tutamadığım bebek anı defterim, hiç bir zaman baskısını almadığım binlerce ama binlerce fotoğrafım, okuduğum kitaplardan bir kelime, sevdiğim müzikler, yaptığım resimler. İyiki varsın blog. oğluma, gülen yüzüme, asi meleğime not: seni çok seviyorum...

Bir cevap »

  1. Anaa – bizim Kırpık doğmuş mu bugün????

    İyi ki doğdun Efekannnn, iyi ki doğdunnn Efekannn, iyi ki doğdun, iyi ki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaa!

    Dilerim çok ama çok eğleneceği, öğreneceği, sevineceği, gelişeceği ve çook sevileceği bir yıl olsun!

    Sevgilerimle

    Beğen

  2. : ) Ayyyyy Efekanın doğum günüymüşşşşşşş…. Nice nice sağlıklı huzurlu mutlu yaşlara diyorum.. Hep sizinle olsun hep mutlu olsun inşallahhhhh.

    Beğen

  3. teşekkür ederim şenaycığım evet efekan’ın doğum günü bu gün, güzel dileklerin için teşekkür ederim Alah yavrularımızla uzun güzel ömürler nasip etsin hepimize

    Beğen

  4. her gecen senesi bir öncekinden daha mutlu daha sağlıklı, sevenleriyle, ailesiyle birlikte uzun yıllar dilerim Efekana..melekler korusun onu..:)

    Beğen

  5. He he… Ad Gunu Sad Gunu mubarek olsun bu oglanin. Bilsek davul dumbelek calar daha sa-sali kutlardik.

    Soy soylasin, boy boylasin, gokten 3 elma dussun ve dahi peri Anne’ler iyilik buyusu yapsinlar. Abraka ve dabraka kabra….

    Ozet: Nice mutlu yillara Efekan, saglik mutluluk, basari ve sevgi dolu guzel bir omur dilerim.

    Beğen

  6. ne güzel dilekler bunlar nursun hanımcığım teşekkür ederim şaşaa ya gerek yok efekan oğlan zaten alışık değil öyle şeylere ama bu güzel dilekler herşeye değer.

    Beğen

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.