Bir cevap »

  1. Geri bildirim: NEVRÜRLÜ KAPÜŞONLU KETEN ELBİSE « ornitorenk handmade

  2. Geri bildirim: Elf Kızı Elbise « ornitorenk handmade

  3. Geri bildirim: Elfler Aşkına « ornitorenk handmade

  4. Geri bildirim: Kapüşonlu Keten Elbise « ornitorenk handmade

  5. Geri bildirim: Color Block Önü Kısa Arkası Uzun Elbise « ornitorenk handmade

  6. Geri bildirim: Fatma’nın Eli Elbise « ornitorenk handmade

  7. Geri bildirim: Simetrik Etekli Salaş Tişört « ornitorenk handmade

  8. Geri bildirim: Kukuletalı Yarasa Yelek « ornitorenk handmade

  9. Geri bildirim: Elf Elbisesi « ornitorenk handmade

  10. Geri bildirim: Kukuletalı Cadı « ornitorenk handmade

  11. Geri bildirim: Witch Hoodie « ornitorenk handmade

  12. Merhaba,

    Özellikle bluz dikimlerinde kullanılan kumaş türleri hakkında genel fikirlere ihtiyacım var… Viskon ve saten kumaşların dikimi benim gibi acemi biri için biraz sıkıntılı oluyor… Hangi kumaşları araştırmalı? Kumaşı uygun fiyata bulabileceğimiz yerler nereler? Daha önce bu konu açıldı mı bilemiyorum, sitede de rastlayamadım… Şansımı deneyeyim dedim:)
    Tşk.

    Beğen

  13. illaki kaygan bir kumaş istiyorsanız pamuklu saten kullanabilirsiniz ama ilk işlerde özellikle pamuklu kumaşları öneriyorum ben. pamuklularla çalışmak öyle kolay ki insan diktiği dikişten zevk alıyor ve hata yapmak imkansız bir müddet sonra insan farklı kumaşları daha kolay dikebiliyor zaten ama iğne seçiminiz bu konuda çok önemli kalın bir iğne ile ince bir kumaşı ne kadar tecrübeli olsanız da dikemezsiniz. şifon, penye, saten gibi kumaşları jarse iğnesi ile dikmelisiniz daha kalını tellerinin çekilmesine büzülmesine neden olur, pamuklularda normal dikiş iğnesi kullanabilirsiniz. nerede yaşıyorsunuz keşke yazsaydınız kendindik blogunun sahibesi İremin Türkiye’nin kumaş pazarlarına yönelik bir çalışması var şu linkte http://www.kendindik.com/2013/09/turkiyenin-kumas-pazari-haritasini.html yaşadığınız yeri bu yazı ve yorumları içinde aratabilrsiniz belki yakınlarınızda bu pazarlardan vardır kumaş pazarları bu anlamada ucuz kumaşa ulaşmanın yolu, bunun dışında ben bursa kumaş pazarlarından alışveriş yaparım yoğunlukla ancak pamuklu kumaşlar tüm kumaşçılarda bulunuyor ve bunun dışında bende dahil pekçok dikiş bloguna sponsorluk myapmış olan internet satışları yapan http://baykumas.com/ parça kumaş satışıda yapıyor ve bana gönderdikleri hediye paketten çıkan penyeler oldukça kaliteliydi pamuklu kumaşlar içinden kendinize uygun bir kumaş mutlaka bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

    Beğen

  14. Pamuklu kumaş, ok….:)
    İstanbul Anadolu Yakası’nda oturuyorum, kumaşı Eminönü Bursa Pazarı’ndan alıyorum ancak bence oldukça pahalı satıyorlar. Eminönü artık perakendeci gibi ve avantajı da pek kalmadı fikrimce… Verdiğiniz bilgiler çok yararlı oldu, teşekkür ederim.
    Kolay gelsin…

    Beğen

  15. İşe yaradıysa yazdıklarım ne mutlu. Evet bende fiyatlardan sıkıntılıyım yaşadığım yerden kumaşçı yok ve seyahatlerimde topluca alıp geliyorum kumaşlarımı hal böyle olunca kumaş almaya gittiğimde bir sürü güzel kumaş buluyorum ancak hepsini alma şansım olmuyor ucuz kumaş pazarı denilen dükkanlarda bir kumaşın metresi 15 liranın üstünde 😦

    Beğen

  16. KOLAY GELSİN DİYE SÖZE BAŞLIYORUM. DİKİŞ HEM ÇOK ZEVKLİ ANCAK Bİ OKADARDA SIKICI GELİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SADECE ORTAYA İÇİNİZE SİNEN BİR İŞ ÇIKINCAKEYİF VERİYOR. SANIRIM YAŞADIĞINIZ YERDE BU TİP İŞLER YAPMAYA MUSAİTBİLHASSA KIŞLARI ZAMANI DAHA DEĞERLİ KULLANMAK İÇİN SÜPER İYİ GELİYOR İNSANA BENDE PAZENDEN ŞALVARLAR YAPMIŞTIM GÜNCEL ŞALVARLARDAN AYRICA KETEN KULLANMAKTA GÜZEL FAKAT BAZI KİŞİLER ÇOK KIRIŞTIĞINDAN MEMNUN OLMUYORLAR AMA HAVASI ÇOK BAŞKA SİZE GÖNLÜNÜZCE İSTEDİĞİNİZBAŞARIYI VERSİN ALLAH SADECE SİZİN SİTENİZİ GEZDİĞİMDE YAZMAK İSTEDİM. HERŞEY DİLEDİĞİNİZ GİBİ OLSUN

    Beğen

  17. Çok memnun oldum yazdığınız için. Şalvar benim en çok giydiğim giysi özellikle yazları ama sadece iki salvarımı kendim diktim ve sanırım 9 ya da 10 şalvar var 😊 sanırım daha çok elbise dikmiş ama şalvar gitmişim. Ben dikiş dikmekten çok zevk alıyorum ama yazın deniz gezme derken vakit bile olmuyor, kışın daha çok dikebiliyorum. Bloguma hoş geldiniz diyor ve sevgilerimi gönderiyorum.

    Beğen

  18. Özgün işler yapmak ne güzel. Hepsi birbirinden güzel olmuş. Ben Nilgün Soylu nam-ı diğer bebekçi… Bebek dikiyorum ama elbise dikmek ayrı bir teknik. 60 yaşında beni de heveslendirdiniz. Sevgiler ve mutlu tasarımlar..

    Beğen

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.