Bahar Kokulu Giysiler Vol II

Standard

Yazının birinci bölümünde dikilen bir birinden güzel giysilere göz attık, şimid ise ikinci bölümle devam.

Seherin harika bir elbise dikeceğini tahmin ediyordum ki yanılmadım. Yıldız gibi parlıyor elbisesinin içinde.

Nurten bir önceki yazıda paylaştığım Missoni dantel bluzu dışında bu yazıya da dantel bir bluz bir ceket yetiştirerek bahar kokulu giysiler kreasyonunun parça sayısını üçe çıkardı.

 Nilgün Sözveren rüya gibi bir elbise dikti siyah dantellerden.

Özlem canım arkadaşım benim, hiç kırmaz beni en güzel kumaşlarını paylaşır benimle eğer kendine ayırmışsa da kumaşı böyle güzel şeyler diker 😉

Hayrun benim hep dikişine hayran olduğum isimlerden, kaliteli dikiş dikiyor ve benim dikişte en önem verdiğim şey bu. Temiz dikiş, kusursuz model, haksız mıyım?

Tuğba çizgilileri çok seviyor, dantel fisto dedik hemen sıkıştırdı araya iki çizgili bakar mısınız? Ama çok güzel olamamış mı diktikleri sizce de?

Nina Kara el örgüsü dantel ile nefis bir elbise tasarladı.

Cansu hanımın bluzuna bakar mısının? Nefis. Şimdi beni tanıyanlar bilirler ki dayanamadığım bir iki şeyden biri kumaşlar, fısıldarım kulaklarına, sever okşarım ben onları mesela. Bayıldım bu bluza da kumaşına da.

Zöhre Aktaş  yakma şifon üstelik çini desenli bir bluz dikti, benim gibi seramiğe gönül vermiş birinin aklını nasıl çeleceğini biliyor bence.

Duygu Uğurlu kızı için etekleri fistolu bir elbise dikti.

Pelin Kılıç şifondan diktiği bluzunda kat kat kullanmış kumaşı ve oldukça temiz bir dikişi var yakanın muntazamlığına bakın.

Obsesssew diktikleri ile her gün bizi şaşırtmaya devam ediyor diye bir önceki yazıda da demiştim size haksız mıyım bakın siz karar verin? Yapmayın bunu bir erkeğin dikiş dikmesi bizim için yeterince hayret verici zaten 🙂

Sevgili Hobimanik etkinlik zamanı büyük bir tadilat işine girişti, ama beni kırmayıp onca işin arasında madem dikemiyorum ben de dantelden bir şapka örerim dedi.

Nesrin Gürcan bir birinden şık üç parça dikti.  Fisto yavru ağzı bluzu mu, yoksa mavi olanı mı daha çok sevdim karar veremedim.

Funda Çağlayan fistodan omuzları açıkta bırakan Carmen yaka bir bluz dikti ve kızına bluzu kaptırdı bile.

Hülya Başaran iki bluz, bir etek dikti. Bu yaz volanları fırfırları çok göreceğiz.

Bahar Pınar için fistodan bir gömlek dikti. Güle güle giysin tatlı kızı.

İğne iplik etek uçları dantelli bir etek, kolları volanlı şifon bir bluz ve yakası ve kol uçlarını dantel oyalarla süslediği bir bluz dikmiş. Ben size volanları bu yaz çok göreceğiz demiştim 😉

Gökçen Hanım elbise ve bluzların üzerine takılabilecek seyyar şık bir dantel yaka ve yanında dantel detaylı bir elbise dikti.

Bir etkinliği daha birbirinden güzel parçalarla bitirdik, gelsin sıradaki etkinlik.

Reklamlar

One response »

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )