Yılan Derisinden Çanta Olmaz

Standard

Yılan derisinden çanta olmaz, hem yılan derisine ihtiyaç duyan tek canlı yılandır. Ancak bir kumaşı pekala yılan derisi gibi desenlendirebilirsiniz. Petekli ambalaj kartonu kullanarak baskı yaptığım sarı ve zümrüt yeşili 52 Haftada Baskı Yapmak 5. Hafta Kumaşım sanki yılan derisi gibi desenli olmuştu.

Zıtlıklar hoşuma gidiyor astar olarak çıtır çıtır çiçek desenli bir basma kulandım.

Fermuarların yan kısımlarını kapatmak için kullandığım kısım ise kahverengi suni deri.

52haftadabaskı122 52haftadabaskı123 52haftadabaskı124 52haftadabaskı125

 

Bir cevap »

  1. Ay Goncaaa odum koptu bloguna bakmaya. Merakim agir basti. O hayvandan oyle korkarim ki resmine bile bakamam. Ama yaptigini merak ettim:))
    Bosuna dememisler insanin basina ya meraktan…. Neyse ki sadece kelimelerle anlatmissin:))
    Ben o yuzden cok alakasiz biliyorum ama petege benzettim. ( isime oyle geldi, caktirma:))
    Yalniz astarina bayildim.

    Beğen

  2. Kız korkma çok datlı bi hayvan o her bahar bi tanesi ile mutlaka karşılaşırım ben malum dağlık yer. ama petek petek zaten karton hatta petekli karton sen doğru bildin sadece ben işime öyle geldiği için böyle demiştim

    Beğen

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.