52 Haftada Baskı Yapmak 11. Hafta

Standard

Her zamanki pamuklu kumaşım ve kırmızı ile mavi akrilik boyayı karıştırarak elde ettiğim mor tonlarında boyalarımla bu güzel kumaşı boyadım önce

52haftadabaskı55

Ardından önceden oyduğum çok sayıda çiçek ve bitki desenli stampa ile başladım aklıma estiği gibi baskı yapmaya. bu aşamada boyayı biraz sulandırsam olacakmış zira baskılar istediğimden soluk oldu.

52haftadabaskı58

Kumaşı çanta yapmayı düşündüğümden iki tarafı farklı baskılarda olsun istedim ve diğer tarafa da daha önce hazırladığım hope şablonu ile stencil baskı yaptım ve umudu yeşertmek için silgiden oyulmuş bu güzelim dalı yazının hemen üzerine bastım.

52haftadabaskı56 52haftadabaskı59 52haftadabaskı57

Bir cevap »

  1. Silgiye para vermemek için eşime dedimki bana silgiye benzer bir malzeme getirsene fabrikadan o da silgi gibi dokusu olan sert bir sünger getirdi.ayakkabı fabrikasında çalışıyor. Ayakkabı tabanında kullanılan birşey yani:)

    Beğen

  2. Bak işte bir silgi 3,5 olurmu hiç pahalı.gerçi benim kullandığım malzeme biraz keserken uğraştırıyor bende bisturi ucu ile kesiyorum:)belki silgi daha kolay oyuluyordur

    Beğen

  3. Gonca’m geliyor gene bir guzellik. Baski cesitlerin artiyor arttikca yaptigin karmalar daha goz dolduruyor. Hadi bakalim gelsin canta gorelim:)
    Bu arada mimledim seni:))

    Beğen

  4. büyük parçalar yapmaya henüz cesaretim yok o yüzden bir müddet küçük el çantaları ve sırt çantalarından gidecek bu deneyimler ama işi büyütmek niyetim inşallah. Blog kuralları madde 5 bu blogda mim olmayacak der.
    şimdi bu ornitorenk nasıl kuralları deler ya da seni üzer?
    dur bakalım bir iş yapmalı ama bu işi sunarken ben çocukkenden mi bahsetmeli, belki, bilemiyorum, kafam çok karışık ne edeceğim bakalım zaman gösterecek 🙂

    Beğen

  5. Aaaa Gonca’m kasma kendini bu yuzden. Ben bilmiyordum bu kurali. Ben uzulmem ki ! Yuzyuze geldigimizde anlatirsin bana cocuklugunu:) Daha eglenceli olur:)) Opuyorum arkadasim.

    Beğen

  6. blogu ilk açtığım dönemlerde koymuştum bu kuralları kendime 😊 ben yazılarda hep bahsederim çocukluğumdan zaten yüzyüze gelince hem her yaramazlığımıda anlatma şansım olur

    Beğen

  7. Geri bildirim: Umut | ornitorenk handmade

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.