Burda 11/2014 113 А

Standard

Bazı kumaşlar birbiri için yaratılmış. Bazen çok farklı türler olsa da bu durum böyle benim için. Farklı dokuları bir arada seviyorum, örneğin deri ve pazeni, pazen ve penyeyi, keçe ve trikoyu, süet ve örme kumaşı. Bazen de bazı desenler bizi ayırma diyor Baykumaş‘ın penyelerini alırken düşündüğüm tam olarak buydu, hepsini bir arada kullanmak.

burda-112014-113-A-7

La Pantigana yapıyor böyle şeyler ve ben çok seviyorum bu tarzı.

Burda Dergisi Kasım 2014 113 numaralı kalıbı nasıl bu kumaşlara göre, nasıl baştan çıkarıcı.

Kalıbı paftadan aktarırken Efekan’ın seramik kursunda yaptığı dinozorlar kağıt ağırlığı olarak inanılmaz yardımcı oluyorlar bana.

Burda 112014 113 А 1

Kalıbın etek kısmını uzattım ve simetrik çıkıntılar ekledim. Dikerken bir iki küçük numara da yaptım kendimce. Mesela kol parçalarını birleştirirken büzgülü yapmam gereken üst parçanın dikiş yerinin hemen üstünden makara lastiği ile geçip iki parçayı birleştirdikten sonra bu lastik dikişi söktüm.

Burda 112014 113 А 2 Burda 112014 113 А 3

Kalıp güzel bir kalıp gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz hiç uğraştırmıyor, sadece yaka sanki biraz daha kapalı olsa daha iyi olurdu.

burda-112014-113-A-4 burda-112014-113-A-5 burda-112014-113-A-6

 Siz de benim gibi cici bir sweate sahip olmak isterseniz bir an öne Baykumaş‘tan kumaşlarınızı seçip dikiş makinesi başına geçmelisiniz zira tüm vitrinlerin aynı renk model ve çizgideki ürünlerle dolu olduğu bir dünyada böyle bir şeye başka türlü sahip olmanız mümkün görünmüyor.

 

Bir cevap »

  1. Öncelikle saç modelinize bittim. 10 yaş daha genç olsaydım kesinlikle kullanmak isterdim. Çok yakışmış. Farklı tarzınızı sweatshirt ünüzde de kullanmışsınız. Çok değişik ve göz alıcı olmuş.Güle güle kullanın.

    Beğen

  2. Bu modeli beğenmiştim zaten, ama bu ayrı ayrı güzel kumaşlarla çok hoş olmuş. Küpenin bluzla uyumu ise 10 numara! Efekan’ı da dinozor sanatından dolayı tebrik ederim 🙂

    Beğen

  3. çiçek çocuklar geldi aklıma…kış bitmiş bahar gelmiş, bluz çok güzel olmuş 🙂 bu penyelerden çok güzel elbiseler de olur ki 🙂

    Beğen

  4. 🙂 teşekkür ederim. efekan seramik konusunda çok cesur ve başarılı biz ağzımız açık seyrediyoruz onun cesaret ve kararlılığını ben bunu yaparım derken ki inancını.

    Beğen

  5. çiçek çocuklar ❤ ben, teşekkür ederim bu penyeleri daha kullanasım var, vaktinde niye dikkat etmediysem baykumaş'a bir ara renk renk desen desenlerdi ama önceki siparişlerden de var bir kaç kumaş bir de tembellik olmasa 🙂
    sevgiler

    Beğen

  6. Aynı kumaşlardan ben de sipariş verdim 🙂 Ama ben Pratik dikişdeki bir elbiseyi yapmayı düşünüyorum, bakalım ne çıkacak – Bu arada evet saçlar tarz olmuş – cool

    Beğen

  7. Hem çalışıyorsunuz hem harika şeyler dikiyorsunuz,,çocuğunuzla da mükemmel ilgili bir annesiniz,genckız gibisiniz ayrıca da:) çok iyi bir eşiniz olmalı bu kadar pozitif basarılı ve enerji dolu bir hanım olduğunuza göre:) eşler çok uyumlu değilse hanımların enerjisini düşürebiliyor çünkü:)

    Beğen

  8. çok teşekkür ederim bunca güzel söz için. kocakişisi iyidir sağolsun ve benim tüm meraklarımı destekler, onca aldığım malzeme biriktirdiğim hurdaya katlanır 🙂
    tekrar teşekkürler çok mutlu etti bu yorum beni, sevgiler…

    Beğen

  9. Geri bildirim: 2014 ‘ü Takdimimdir | ornitorenk handmade

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.