2015’te Ne Renk Seveceksiniz

Standard

Evet her yıl yeni bir renk sevdiriliyor.

Seviyoruz.

Trendleri takip etmesemde Pantone’nin 2015 yazı için belirlediği  renkleri sizinle paylaşmasam olmazdı.

FCR_SPR2015_Home_Banner_Img fcr2015spring Pantone-Spring2015

About ornitorenk handmade

Nedenini bilmediğim bir şekilde sadece ama sadece diktiklerimi paylaşmak amacıyla açtığım bu blog zamanla benim günlüğüm haline geldi. Henüz yazmaya başlayalı çok olmasada kendisinden beklemediğim bir biçimde geriye dönüp baktığımda yaşarken unutmam sandığım aklımdan silinip giden anları bana hatırlatır oldu. Hiç bir zaman düzenli tutamadığım bebek anı defterim, hiç bir zaman baskısını almadığım binlerce ama binlerce fotoğrafım, okuduğum kitaplardan bir kelime, sevdiğim müzikler, yaptığım resimler. İyiki varsın blog. oğluma, gülen yüzüme, asi meleğime not: seni çok seviyorum...

Bir cevap »

  1. Yesil, mavi ve tonlari herzaman favorimdi. Iyi bari yeni renk sevmeme gerek kalmadi, ama lila ve tonlarida cazibeli :)))

    Beğen

  2. Gökkuşağı gibi gezme iznimiz var, oley! Ben tüm renkleri her zaman kullanmak istiyorum zaten, modaya uyunca mecburen tonları biraz değişiyor ama kırmızı, sarı, mavi ve yeşil hep olsun her yer renk renk olsun.

    Beğen

  3. Geri bildirim: Evet Hanımlar 2016 Renkleriniz Belirlendi | ornitorenk handmade

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.