Kırmızı Bişeyler

Standard

dikiyorum, boş durmuyorum.

kırmızıbişeyler

About ornitorenk handmade

Nedenini bilmediğim bir şekilde sadece ama sadece diktiklerimi paylaşmak amacıyla açtığım bu blog zamanla benim günlüğüm haline geldi. Henüz yazmaya başlayalı çok olmasada kendisinden beklemediğim bir biçimde geriye dönüp baktığımda yaşarken unutmam sandığım aklımdan silinip giden anları bana hatırlatır oldu. Hiç bir zaman düzenli tutamadığım bebek anı defterim, hiç bir zaman baskısını almadığım binlerce ama binlerce fotoğrafım, okuduğum kitaplardan bir kelime, sevdiğim müzikler, yaptığım resimler. İyiki varsın blog. oğluma, gülen yüzüme, asi meleğime not: seni çok seviyorum...

Bir cevap »

  1. İnstagrama bagimli kaldikca urun paylasmiyosunuz biz sizin urunlerinizi begendigimiz icin siteye uye olmustuk ancak boyle bos fotograflar attikca uye kaybediyosunuz soylemek istedim iyi gunler

    Beğen

  2. büşra hanım blogu gerçekten takip edenler biliyor ki üç yıldır muzdarip olduğum bir rahatsızlıktan dolayı üç ay önce oldukça ciddi ve zor bir ameliyat geçirdim, bacaklarımın felç olması tehlikesiyle karşı karşıya kaldım ve hala hareket kabiliyetim %100 yerine gelmiş değil takdir edersiniz ki dikiş dikmek benim durumumda biri için hiç de kolay değil buna rağmen ben dikiş dikmek beni mutlu ettiği için dikiyorum ve yazmak hoşuma gittiği için blog tutuyorum. ameliyat döneminde blogu aksatmamak adına taslak yazılar hazırlayıp yayına kesinti yapmadan devam bile ettim. ancak bu blog bir sürü izleyicim olsun, ünlü olayım falan gibi sebeplerle ortaya çıkmadı ve hiç bir zamanda öyle olmayacak öncelikle yazmaktan hoşlandığım için yazdığım günlüğüm ve ardından ortak zevklere sahip olduğum insanlarla buluşma yerim. aynı zamanda sadece dikiş blogu tutuyorum gibi bir kaygım ya da iddiam yok, ne beni mutlu ediyorsa onu yazıyorum. öncelikle bu blog benim için var, okuyucularım ve takipçilerim elbette benim için çok kıymetliler bazıları ile yüz yüze görüşme şansım oldu, bazıları ile yazışıyorum, bazıları ile telefonlaştık, bazıları ise sessizce blogu okuyorlar ama canım yandığında biz buradayız diyorlar bana ve sanırım onlara hayatımla ilgili fotoğraflar boş boş gelmiyordur. bu yüzden blogu okumaktan vaz geçenlere ise diyebilecek hiç bir şeyim yok blog benim ve ben buyum, sürekli sadece dikiş diken birisi değilim, ben goncayım, sevdiğim bir oğlum ve bir eşim var, doğayı seviyorum, dağlara kaçıp gitmeyi seviyorum, böceklerde dahil tüm hayvanları seviyorum en çok kedileri olmak üzere, fotoğraf çekmeyi seviyorum, resim yapmayı da, keçelerle oynamaya bayılıyorum, canım sıkılınca etamin işliyorum, güzel yemek yaparım ama yiyecek fotoğrafı paylaşmayı çok etik bulmuyorum tasarım özelliği yoksa yiyecek fotoğrafı paylaşmam, bitkilerle uğraşıyorum tüm yaz bir fidana su verebilir saf saf onu izleyebilirim, doğal şeylere tutkunum evde yapabildiğim her şeyi kendim yaparım ağrıdan kıvranarak ekmeğimi yaparım mesela, oğlum hazır hamburger gibi şeyleri yemez katkı maddeli der ve yemeyi reddeder, seramik çalışıyorum, ve haftanın beş günü sekiz beş çalışıyorum, akşamları ise birinci sınıfa başlayan oğlum ile ders çalışıyorum ben çalıştığım için ertesi gün öğlen aç kalmasın diye beslenmesini hazırlıyorum ve blog dışında bir hayatım var, bu bahsettiklerim dışında bir hayatım var ve siz hayatımın o kısmına dair paylaşımlarıma boş diyorsunuz. üzgünüm ben sadece dikiş diken bir kadın değilim sizin talebiniz olan blogu yazmam mümkün değil. diktiğim gün diktiğimi, gezdiğim gün gezdiğimi haftada bir gün de instagram fotoğraflarımı paylaşacağım ama bunu sadece ben istediğim müddetçe yapacağım ve belki bir gün yazmaktan sıkılırsam blog bitecek ama sanırım okuyucularım o güne dek beni hoş göreceklerdir ya da ben gidenleri hoş görebilirim kimse hoşlanmadığı bir blogu zorla okumamalı zira. uyarınız için çok teşekkür ederim, iyi günler diliyorum.

    Beğen

  3. Ben Gonca’yı seviyorum…..Kırpığını,çadırını,desenli patiklerini doğaya tutkunluğunu ve doğallığını,pazenlerini,özgünlünü,mavi kapılarını,kumaş paçalarının üstüne bıraktığı minik objeleri,yaptığı ya da tamir ettiği oyuncaklarını.Öğrendiklerini paylaşmasını seviyorum,paylaşım olmadíğında da hasta olup olmadığíndan başka birşey gelmiyor aklıma.

    Liked by 1 kişi

  4. 🙂 ne çok kırılmışım diye düşündüm tüm yazdıklarımı tekrar okuyunca, umursamadığımı sanıyorsum oysa yeren yorumları ama bu başkaydı daha önce diktiklerimi beğenmetip ne saçma şeyler yazanlar olmuştu keyifle yayınlamıştım o yorumları herkes aynı şeyi beğencek değil sonuçta ama bu farklı geldi. bende seni seviyorum, ellerimi kullanmayı, rüzgarı, kahveyi bir çok şeyi ve sevdiklerimi paylaşmak istemiştim oysa ben. bu gün hiç bir şey yapmadım içimden gelmedi 😕 ama sıkma sen canını olur mu? geçecek, seni seviyorum. öp kuzularını benim için enselerini kokla bir de olur mu?

    Beğen

  5. Akdenizin tuzunu benim icin de koklayin, yasadiginiz her anin tadini cikarin ve paylasin bizimle. Ben size cok yazmasam da izliyorum. Sizin boceklerin de takipcisiyim.Sevgiler.

    Beğen

  6. Ben bu bloga Gonca Hanım kendisi gibi olduğu için geliyorum. Kimseye benzemediği için geliyorum. Üye olmuyorum çünkü hergün blogda yeni yazı var mı diye bakmak hoşuma gidiyor. Yeni yazı görünce seviniyorum. Bu yazının ne ile ilgili olduğu önemli değil. Önemli olan Gonca Hanım’ın dilinden anlatılmış olması. Hiçbirimiz robot değiliz. Hayatımız bloglardan ibaret değil. Buraya ne koyacağımız, hangi sıklıkta koyacağımız sadece bizi ilgilendiren konular. Gün gelir sevdiklerimiz sevilmez olur, yeni şeylere ilgi duyarız. Siz mutlu olduğunuz sürece devam edin olur mu? Bütün hayat koşturmacası içinde burayı aktif tutabilmek için ne kadar emek verdiğinizi biliyorum. İsterseniz yıllarca yazmayın. Şu ana kadar verdiğiniz destek ve ilham için ben teşekkür ederim.İzmir’den sevgiler…Özge B.

    Beğen

  7. Gonca’mmmmm, bosver seni gercekten takip etmis olsaydi, kalbinin guzelligini gorurdu, yaptiklarina kattigin hazzi gorurdu, incik cincik, demeyip baskalarida yapabilsin diye verdigin ugrasi gorurdu… Kirilma diyemeyecegim, kirildin cunku, takma diyemeyecegim taktin cunku… Insan ister istemez kiriliyor, ama bak bizler burdayiz, yanindayiz… Sen hep yaz, sen hep birseyler paylas, hatta hicbirsey paylasma bos sayfa goster, biz bilirizki sende orada bizimlesin. Canimsin, kocaman opuyorum seni.

    Beğen

  8. fırtına itinayla kurutmaya çalıştığım akreplerden birini (toplamda iki akrep var dı) almış gitmiş 😦 komşularda panik yapacak şimdi eğer görürlerse ortalıkta bir yerde.
    sonbahardandır değil mi bu hal üzerimdeki?
    sevgiler…

    Beğen

  9. ben teşekkür ederim, öncelikle benim için diyorum da bloga ziyaret edenler olmasa, yorumlar olmasa acaba daha ne kadar yazardım insan bunu kendine itiraf edebilmeli evet beni mutlu edebildiği müddetçe ama gelen gidende bir o kadar mutlu ediyor beni. iyi ki varsınız ve iyi ki var blog.
    teşekkür ve sevgilerimle

    Beğen

  10. diktiğim iki çaputkadarmışım, yorumu yapanı hırpalamak istemiyorum, kırmak istemiyorum ama kırıldım evet üstelik hiç kırılmadığımı sanıp onca şeyi yazdıktan bir gün sonra fark ettim kırıldığımı, ne fena.
    canım arkadaşım, öpüyorum seni kocamaaaan

    Beğen

  11. Gonca ben seni, sen olduğun için seviyorum…çektiğin tüm resimlerde duyguların var… onları da görebiliyorum…. sürekli dikişle ilgili paylaşım görmek isteyenler için başka pek çok blog var… kocaman öptüm seni…

    Beğen

  12. eveeeet… kesinlikle sonbahardan))) ben taaaa burdan sendeki doğa sevgisini, insan sevgisini, hayata dair herşeyi sevişini görebiliyorum…. göm burnunu oğluşunun boynuna bak birşey kalıyor mu….

    Beğen

  13. Bende nete oturduğumda mutlaka gonca hanımı ziyaret ediyorum…yaşantından evinin bir köşesinden yavrusuyla ugraşılarından elişlerinden yazılarından büyüüüüükkkkkkk zevk alıyorum…
    Önemli olan karşılıklı mutlu olmak …ben biliyorumki gonca benim arkadaşım kalbi kocaman arkadaşım 🙂 yolum oralara düşerse sana mutlaka ugrayacağım …paylaşımlarını ve seni seviyorumm gonca 🙂

    Beğen

  14. insan başka ne ister yüzünü bile görmediği kişiler seni seviyorum diyorsa? çok teşekkür ederim bende yolumuz bir şekilde burada kesişen herkesi seviyorum

    Beğen

  15. tecrübeyle sabit:))) ben her gün yapıyorum…..
    yok böyle bir mutluluk:)))

    Beğen

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.