Yeni Yolum

Standard

Dua istemiştim sizden, ki dua benim için en değerli hediye.
Yorum yapan, mail gönderen,  telefon eden, sessizce dua fısıldayan herkese çok çok teşekkür ediyorum.
Bir süredir belimle ilgili hep mızıldanırım da çok değerli zamanınızı harcar okursunuz beni, çareler arayanlar olur uzak memleketlerden beni hiç tanımadan,  ki onlar benim gözümde en bi süper oldular yüreklerinin güzelliği ile.
işte bu gün umarım tüm bu deva arayışları son bulacak cevap bulacak çünkü bu gün ameliyata giriyorum.
Son dönemler sakatlığım hızlıca ilerledi ve bacaklarımı kullanabilme kabiliyetimi tehdit etmeye başladı artık düşünecek kaçacak ben bunu kas yapar kendi kendime hallederim diyecek yerim kalmadı.
Üstelik her şey öyle tesadüflerle benim dışımda hızlıca çevremdeki güzel yürekli insanların emeği ile şekillendi ki ben şu an hastane odamda operasyon için sıramı bekliyorum. Ameliyattan sonra size güzel haberlerimi de bir an önce ileteceğim ama ameliyathane selfiesi beklemeyin benden ne olur ben 70 kare fotoğraf çekiminden 3 karede iyi çıkmayı başarıyorum hem makineyi ben tutacağım hem tuşa basacağım hem iyi çıkacağım yok anacım ııh üstelik ben daha o karenin içinde çıkmayı başaramıyorum arkamda bambaşka yerleri çekiyorum çaktırmayın.

 

IMG_20140603_100657

Sonunda ışık var biliyorum.
Yine dua rica etsem sizden çok mu şey istemiş olurum?

About ornitorenk handmade

Nedenini bilmediğim bir şekilde sadece ama sadece diktiklerimi paylaşmak amacıyla açtığım bu blog zamanla benim günlüğüm haline geldi. Henüz yazmaya başlayalı çok olmasada kendisinden beklemediğim bir biçimde geriye dönüp baktığımda yaşarken unutmam sandığım aklımdan silinip giden anları bana hatırlatır oldu. Hiç bir zaman düzenli tutamadığım bebek anı defterim, hiç bir zaman baskısını almadığım binlerce ama binlerce fotoğrafım, okuduğum kitaplardan bir kelime, sevdiğim müzikler, yaptığım resimler. İyiki varsın blog. oğluma, gülen yüzüme, asi meleğime not: seni çok seviyorum...

Bir cevap »

  1. Allah’a emanet olun, sessiz sedasız mırıldananlardanım ben de… Dua ile selam ile güzel haberlerinizi bekliyorum…

    Beğen

  2. Canım,
    İnan canı yürekten dua ediyorum. Allah şifa versin. Eminim ki çok iyi olup, o güzel ornitorenk elbiselerinle karşımızda dikilip birbirinden güzel pozlarla gülümseyeceksin….

    Beğen

  3. günaydın gonca’cım,
    dualarım seninle. herşey çok güzel olacak, inanıyorum. sen zaten inanmışsın, eee sorun ne peki?:)) selfie beklemiyorum:)) iyiyim dediğin bir haberini bekliyorum. allah’a emanet ol canım.
    kucak dolusu sevgiler

    Beğen

  4. Dualarımız sizinle Gonca hanım. Zahmetsiz ve tez zamanda Kırpık’la koşup oynarken çekilen fotoğrafları bekliyoruz 🙂 Gelmiş ve geçmiş olsun şimdiden.
    Sevgi ve selamlarımızla
    Nurdan ve Nursun

    Beğen

  5. selfie çekimlerinizden sizin gibi ilki benimde favorim 😉 bayıldım birde kahve sigara pek güzel olurdu şimdi (biz Alper’le sigarayı bırakalı 4 yıl oluyor)
    sevgilerimle

    Beğen

  6. Eminim tünelin sonundaki ışığa ulaşacaksınız. Canı gönülden acil şifalar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.

    Beğen

  7. en kısa zamanda iyileşmeni dikiş makinasının başına oturup bizler le paylaşım yapmanı bekliyoruz. Dualarımız seninle geçmiş olsun hacer

    Beğen

  8. Hadi bakalim saglikla donun buralara. Dualarim sizinle…Muhtemelen su saatlerde hersey bitmistir. Guzel haberler bekliyorum.
    Sonsuz sevgilerimle kocaman kucaklarim 🙂

    Beğen

  9. Hastanede bilgisayarım canı istemezse çkys ve hbys dışında sayfa açmayabiliyor. İstemezse bunları da açmayabiliyor ya neyse 🙂 Bundan mütevellit, yazını şimdicik okudum. Eminim ki ameliyattan başarılı bir şekilde çıktın. Ben öyle umuyorum ve istiyorum çünkü. Bu yüzden de hafif, rahat, kasvetsiz yazıyorum sana. Sadece bir an önce “ce-e” demeni bekliyorum. Bizim buralarda bir laf vardır, hastaya şöyle derler: “Allah çekmediğe döndürsün”. Açıklama yapmama elbet gerek yok, arife tarif ne hacet? Eminim ameliyattan sonraki ilk sarhoş yürüyüşlerini de gerçekleştirmişsindir. Hep beraber, “geçti gitti, hayırlısıyla” diyelim inşallah. Sevgilerimle.

    Beğen

  10. Sessiz sedasız seni düşünüyorum Gonca,geceleri çocukların üzerini örtmeye kalktığımda tekrar geliyorsun aklıma…Şifa bulasın….

    Beğen

  11. bu yorum 17 gündür nasıl cevap vereceğimi bilemediğim bir yorum. hala ne diyeceğimi bilemiyorum sevgilerimi göndermek istiyorum saf samimi sevgilerimi gece uykusundan uyanıp aklına geliyorsam bir insanın o insan çok yüce gönüllü olmalı benim beceriksiz teşekkür etme çabamı anlar içimden geçirdiklerimi ifade edemeyişimi, çok teşekkür ederim gerçekten çok teşekkür ederim

    Beğen

  12. İnsan bazen görmediğini sever,bazen ‘başkası’ sandıkların taaa için olmuştur farketmeden. Bir insanı öyle içselleştirirsin ki ‘Kırpığı’ 4. çocuğun,filtre kahveyi kendinin sanar kokusunu içine çekersin.De öyle edersin duayı.Zaten umulur ki makbul dua da budur………

    Beğen

  13. evet makbul dua budur diye bilirim bende başkası için dilenen, başkası için dileyemez bazıları yakınları için bile. bazende hiç görmediğin biri yüreğinin en derininden koparıverir duasını annemin dilinden düşmeyen bir duaydı Allah’ım yüzüne baksın Kırpığımın görmediğimiz kardeşlerini size bağışlasın huzurunuz sağlığınız tastamam olsun bir kahve yaptım şimdi birlikte içelim

    Beğen

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.