Deri Askılı Salaş Asimetrik Elbise

Standard

Bir elbiseye bu kadar isim bulunamayabilir ancak.

Bağlamalı elbise nasıl dikilir e cevap verirken ilk bu kumaş aklıma gelmişti. Kumaşım Baykumaş‘ın nefis penyelerinden kaliteli ve yumuşak bir penye.

Ne yazık ki eni ihtiyacım olandan dar olunca ama bende de kafama koydumsa yaparım durumu olunca bu elbise doğdu. Kalıbın çıkıntılarından birini iptal edip tek taraflı kullandım.

asimetrik bağlamalı

Boyundan ya da belden bağlanacak iki kuşak olmayınca da çapraz omuza kemer ile tutturulsun istedim. Efekan için aldığım yumuşak bir kemeri kestim haberi yok uyandırmayın!!! Zaten rahatsız olmasın diye çoğunlukla pantolon değil eşofman giydirdiğim için şimdiye dek kemere ihtiyacı da olmadı hiç 🙂

Ve elbisenin bitmiş hali, olmuş sanırsam değil mi?

deriaskılıasimetrik2 deriaskılıasimetrik3 deriaskılıasimetrik4deriaskılıasimetrik1 deriaskılıasimetrik5

 

Bir cevap »

  1. Salaş elbiseleri çok severim, deri kemer detayı ile de çok güzel olmuş. Ellerine sağlık… Aman Efekan duymasın kemerini kullandığını, çok kıymetli olur çocukların eşyaları:=)

    Beğen

  2. Çok güzel,güle güle kullanın.Dikişlerinizi hep izliyorum.Pratik kesimleriniz var.Ben hiç patron çıkarıp dikemem, sadece basit yastık gibi şeyler dikiyorum….Dikişi bilenleri de büyük zevkle izerim ama öğrenemem işte…Hoşca kalın.

    Beğen

  3. Kesinlikle çok cici olmuş. Güle güle giy. Bazan bu tarz zorluklardan böylesi güzellikler de ortaya çıkabiliyor 🙂

    Beğen

  4. bende hâlâ bilmiyorum ki dikiş dikmeyi 😉 çıraklık bile edebilecek düzeyde değilim çünkü hedefim olan paff’ın beden kalıplarlarını kullanarak istediğim modelde giysi üretene kadar bilmekten çok uzağım, ama dikiş makinesinin başında kumaşlarla uğraşmak çok eğlenceli ve blogda bunu paylaşmakta, sevgiler

    Beğen

  5. çok güzel bir elbise ve çok güzel kalpli bir insan görüyorum…. sizi izlemeye devam:)))

    Beğen

  6. söylemeyi unuttum.. yazmazsam da rahat edemem…
    sakın bu saç şeklinden vazgeçmeyin…
    süper yakışmış…

    Beğen

  7. Geri bildirim: 2014 ‘ü Takdimimdir | ornitorenk handmade

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.