Haftanın Instagram Anları 2

Standard

Bu haftaki İnstagram fotoğraflarımın seçmesi ile karşınızdayım, yine biraz fazlaca sayıları 🙂

Eskilerin hayranlık uyandıran estetik duygusu.

instagram57

Biten gün ve bulutlar.

instagram58

Bir nefes alma molası ve hoş geldin nergis zamanı.

instagram59

Yine bir nefes alma molası ve adamotu, mandragore, abdüsselamotu orta çağda idamlara neden olan, Almanya’da kutsal sayılıp küçük bir servet edebilen afrodizyak, anestezik, hipnotik ot.

instagram72

İnatla hayata tutunuş.

instagram60

Ölümle yaşam pekala yanyana olabilir, bir mezar üzerine inşa edilmiş bir ev karşınıza çıkabilir.

instagram61

Efekan’ın Judo Öğretmeni aynı zamanda da Ziraat Yüksek Mühendisi Ozan’ın yeni çıkan kitabı Efekan için okunacak ve Efekan için imzalattırılacak.

instagram62

GDO’lu, sentetik, katkı malzemeli ve sağlıksız gıdadan uzak durmak istiyorsan hayır demek yerine alternatifler sunacaksın. Ev yapımı kekikli, kurutulmuş kereviz yapraklı, zeytin yağlı yufka cipslerinin fotoğrafını çekmeye çalışırken yakaladığım mutfak faresi.

instagram63

Badi Ekrem candır.

instagram64

Karmakarışık çizgiler bir insanı pekala keyiflendirebilir. Size haber vermeden bir şeyler, bir sürü bir sürü projeler yapıyor olabilirim. Gizem yaratmaya çalışıyor olabilir aslında soğuklardan çekim yapamadığım için yaptıklarımı paylaşamıyor olabilirim.

instagram65 instagram66 instagram67 instagram68 instagram69

Alet işler el övünür müydü o söz? toplamda 14 kanat perde ayarlayınca isyan eden makinem ve bir makinenin anatomisi adlı çalışmam.

instagram70

Kış geceleri mısırı seviyorum.

instagram71

About ornitorenk handmade

Nedenini bilmediğim bir şekilde sadece ama sadece diktiklerimi paylaşmak amacıyla açtığım bu blog zamanla benim günlüğüm haline geldi. Henüz yazmaya başlayalı çok olmasada kendisinden beklemediğim bir biçimde geriye dönüp baktığımda yaşarken unutmam sandığım aklımdan silinip giden anları bana hatırlatır oldu. Hiç bir zaman düzenli tutamadığım bebek anı defterim, hiç bir zaman baskısını almadığım binlerce ama binlerce fotoğrafım, okuduğum kitaplardan bir kelime, sevdiğim müzikler, yaptığım resimler. İyiki varsın blog. oğluma, gülen yüzüme, asi meleğime not: seni çok seviyorum...

Bir cevap »

  1. Fotoğraflarının bazıları yeni olmasına rağmen nostaljik bir havası var nedense, çok beğendim. Eski fotoğraflara bakar gibi haz aldım. Ayrıca kanat kanat perdeleri gösterip göstermeyeceğini merak ettim. Ne diktiğin konusuna kafa yordum, kafamdaki projelerin birini olsun ete kemiğe büründürmek için kılımı kıpırdatmadığımı düşündükçe kendime kızdım. Ellerine sağlık ne diyeyim, çalışkan arkadaşlarım var:)

    Beğen

  2. 🙂 beğenmene sevindim, perdeler hazır ikea ancak meğerse bizim tavan olması gerektiği kadar yüksek değilmiş üstelik perdeler rustikle kullanıma uygunken benim evim kornişli :))) rengi nedeniyle verdim siparişi hele gelsin ben bir çözüm yolu bulurum nasılsa dedim. aslında dönüştürürken ettiğim bir oyun benim hoşuma gitti birde kestiğim parçaları atmayıp bir şeyler uyduruverdim havalar kapalı olunca evin içinde iyi fotoğraf çekmek pek mümkün değil hafta sonu hava parlak olursa fotoğraflayıp paylaşayım. bunun dışında diktiğim bir jile, bir etek var parça parça dikiyorum acele etmeden ve akşamları küçük işler yapıyorum hemen biten mutlu eden küçük lavanta yastıkları, ceviz kabuğundan lüzumsuz işler vs vs birde uykum hemen gelmese :)))

    Beğen

  3. Ben şu ev yapımı yufka cipsi merak ettim. İtiraf ediyorum ben patates bağımlısı bir insanım. Patates cipsi de en çok tükettiğim şeylerden biri. Ama artık kurtulmak istiyorum:) Uzun değilse tarifini verir misiniz? Sevgiler…

    Beğen

  4. tabii, çok kolay hem. bir yufkayı önce şerit şerit kesiyorum sonra şeritleri üst üste koyup küçük üçgenler kesiyorum. az zeytinyağı, tuz, kekik ana malzame en son kuruttuğum kereviz yapraklarınıda oğcaladım bu karışım içine bir keresinde havanda ezdiğim sarmısağıda eklemiştim. bu karışım içine yufkaları atıp iyice harmanlıyorum kağıt serili tepsiye çok üst üste gelmeyecek şekilde yerleştirip 180- 200°de fırında sarı pembe oluncaya kadar tutuyorum üst üste gelip yaş kalanlar olursa kızaranları alıp onları geri sürüyorum. umarım hoşunuza gider patates cipsiyle yarışmak zor zira 😉

    Beğen

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.