Günün Güzeli

Standard

Huzura ihtiyacım var bu aralar, fotoğraf eski olsada yaşattığı duygu hala taze Kırpığımın benim için topladığı ilk çiçekler. Bu aralar aradığım huzuru sadece Efekan’ı kucağıma alıp ensesine burnumu dayayıp teninden yayılan sıcak kokuyu içime çekince bulabiliyorum. Huzur aranan bir şey olmasın hep yanınızda olsun.

IMG_4038

About ornitorenk handmade

Nedenini bilmediğim bir şekilde sadece ama sadece diktiklerimi paylaşmak amacıyla açtığım bu blog zamanla benim günlüğüm haline geldi. Henüz yazmaya başlayalı çok olmasada kendisinden beklemediğim bir biçimde geriye dönüp baktığımda yaşarken unutmam sandığım aklımdan silinip giden anları bana hatırlatır oldu. Hiç bir zaman düzenli tutamadığım bebek anı defterim, hiç bir zaman baskısını almadığım binlerce ama binlerce fotoğrafım, okuduğum kitaplardan bir kelime, sevdiğim müzikler, yaptığım resimler. İyiki varsın blog. oğluma, gülen yüzüme, asi meleğime not: seni çok seviyorum...

Bir cevap »

  1. İyi bayramlar Gonca hanım; huzurunuz her daim dizinizin dibinde olsun 😀

    Sevgiler ve baki selamlar 😀

    Beğen

  2. ben de arıyorum huzurrr!! sen en doğru yerde bulmuşsun huzuru ,Allah huzursuz bırakmasın

    Beğen

  3. Allah hepimize huzurlar versin. Kimsenin huzuru kaçmasın. Ufak tefek pürüzler büyümesin. Amin! Duacı teyze gibi oldum ama buralarda bir söz vardır: “Dünyalar dular üzerine durur” derler. Bir de “Başkasının duası başkasına geçer” derler. Hayır dua etmek lazım. Düşünsene ben seni tanımam, sen beni bilmezsin. Sana göndereceğim iyi ya da kötü enerjimden başka neyim olabilir ki? İstiyorsam bir enerji göndermek, pozitifinden gönderirim uzaktaki yakın arkadaşıma:) Geçer iyi dualar, niye geçmesin ki? En güzel günler sizin, bizim, hepimizin olsun.

    Beğen

  4. ben duanın gücüne çok inanırım, hele bir başkası için dua edebilmek yüce gönüllülük benim için. bu güzel gönülden geçen her hayırlı şeyin kabul olmasını diliyorum o zaman bende 🙂 sevgiler

    Beğen

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.