Dalga Dalga Olur Elflerin Etekleri

Standard

Bu elbiselerin etek uçlarıyla oynamayı seviyorum, o an canım ne çekerse aklıma ne gelirse öyle yapıyorum.

elfmavi1 elfmavi2

 

Bir cevap »

  1. çok güzel ya bu etek uçlarına yaptığın dalgalar !!fotoğraflar da katolog çekimleri gibi pek havalı 🙂
    dükkana mı bu elf kıyafetleri ?

    Beğen

  2. yok filizciğim ne katalog çekimi benim koca kişisi hala mızıldanıyor fotoğraf çekerken aslında utanıyor bu çekimlerde belli etti dışarıda bir sürü kişi varmış nasıl çekecekmişiz 🙂 dükkana bunlar hele bir elimdeki keten stoğu gözle görülür bir azalma göstersin ondan sonra kendime dikeceğim :)))

    Beğen

  3. Ben buna bayıldım, aynısından yaptırmak istiyorum fakat o şapka şeysinin nasıl yapıldığını anlatabilirseniz, çok daha kolay olacak işim. 🙂

    Beğen

  4. yeşim hanım eğer dikiş dikiyorsanız ve siz kendiniz yapmak istiyorsanız amenna, seve seve size bu konuda bir yazı hazırlar ve anlatırım detaylarını, mail olarakta gönderirim dikiş diken kişilerle birbirimize bu tarz yardımlarımız ve fikir alışverişlerimiz oluyor ve bu bizim için güzel şeyler ancak eğer yaptırmak istiyorsanız yani bir terziye diktirecekseniz üzgünüm çünkü bu modeller bire bir üzerinde en ince detayını düşündüğüm kalıbı üzerinde defalarca oynayarak bir yıllık bir emekle oluşturduğum bire bir kendi modellerim ve Kaş’ ta bir dükkanda satılan ayrıca dikerek kargo ile de gönderdiğim modeller. sizde takdir edersiniz ki bunu profesyonel olarak iş edinmiş bir terziyle modelimi paylaşmış olmam demek bir yıllık emeğimi harcamış olmam demek.

    Beğen

  5. Ben de böyle şeylerle uğraşıyorum ama henüz böyle usta değilim. Babam derici, anlıyor dikiş işlerinden onunla beraber yapmayı planlıyoruz.

    Beğen

  6. Geri bildirim: Z Raporu | ornitorenk handmade

  7. Geri bildirim: Madem Bahar Geldi | ornitorenk handmade

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.