Beş

Standard

Kendim için mi yaptım sanıyorsunuz postacı için bu hazırlık, Maazalah faturaları getirdiğinde ya bizim evi bulamazsa :)))). Komşumun kapısında çok güzel bir kapı nosu vardı kıskanmadım mı kıskanmadım valla ama bizim kapıyıda süslese şöyle bir numara dedim hem içimden hem de sesli. Gidelim alalım derken iç ses yine denk durmadı yaparım ki ben bunu dedi. Seramik hamurundan begonvilli martılı bulutlu güneşli beşim bu gün verniklenecek kuruyunca da kapımda gelenleri karşılayacak.

bes1 bes2

About ornitorenk handmade

Nedenini bilmediğim bir şekilde sadece ama sadece diktiklerimi paylaşmak amacıyla açtığım bu blog zamanla benim günlüğüm haline geldi. Henüz yazmaya başlayalı çok olmasada kendisinden beklemediğim bir biçimde geriye dönüp baktığımda yaşarken unutmam sandığım aklımdan silinip giden anları bana hatırlatır oldu. Hiç bir zaman düzenli tutamadığım bebek anı defterim, hiç bir zaman baskısını almadığım binlerce ama binlerce fotoğrafım, okuduğum kitaplardan bir kelime, sevdiğim müzikler, yaptığım resimler. İyiki varsın blog. oğluma, gülen yüzüme, asi meleğime not: seni çok seviyorum...

Bir cevap »

  1. Harika olmuş. Senin böyle becerilerin varken hazır alınır mı hiç böyle şeyler. Sadece sana ait , sadece senin postacın için eşi yapılamayacak bir 5 olmuş. Ellerine sağlık.

    Beğen

  2. uyyy bayıldım bayıldım bir rakam bu kadar mı sanatsal görünür !!
    harika olmuş !!!
    sanatçı oğlak olduğun bes belli canım 🙂
    ellerine sağlık 🙂

    Beğen

  3. Vayyy – çok keyifli olmuş bu 5. Benden de size *5 ve de kırmızı kurdaale!

    Beğen

  4. Aman Tanrım.yok bunu yüreğim kaldırmaz. iç dünyama çekilmişliğimi haftalar sonra böyle bir güzellikle mi bozacaktım. inanamadım.tamam abartmaya bayılırım ama bu öyle bi şey değil.hemen bir 13 yapmalıyım.hem de aynısından olmalı bulutu güneşi falan olmalı.hemen kalkmalıyım.

    Beğen

  5. çok güzeel..ellerine sağlık..ben postacı olsam böyle değişik kapı numaralarının fotosunu çeker koleksiyon yapardım.. seninki de koleksiyonun en güzeli olurdu:)

    Beğen

  6. bulut, güneş, martı, ağaç hepsi o kadar güzel olmuş ki ve renkleri de çok güzel kullanmışsın ellerine sağlık sen kıskanmamışsın ama kesin komşun kıskanır seni 🙂

    Beğen

  7. Merhaba,
    Elinize sağlık.
    Satışımız varsa bende isteyebilirmiyim.
    4 ve 5
    Saygılarımla,

    Beğen

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.