Salaş Keten Pantolon

Standard

Bu pantolonun modeli balıkçı pantolon olsun ama üste kıvrılan kısım olmasın, eee o zaman balıkçı pantolon olmaz ki muhabbeti sırasında tam da bu görüntüsü ile beliriverdi aklımda. Kağıda dökmek kolay dı da dikebilecek miydim gerçekten? Denedim oldu 🙂

Ben çok sevdim bu pantolonu, yanlarda kıvrılan kısımları eşit aralıklı ayarladıktan sonra düğmeleri dikiyorsunuz ve ta ta ta dam kilo mu aldınız ne gam kaydırıverin düğmeleri az daha yana oldu bitti.

salasketen1 salasketen2 salasketen3

 

About ornitorenk handmade

Nedenini bilmediğim bir şekilde sadece ama sadece diktiklerimi paylaşmak amacıyla açtığım bu blog zamanla benim günlüğüm haline geldi. Henüz yazmaya başlayalı çok olmasada kendisinden beklemediğim bir biçimde geriye dönüp baktığımda yaşarken unutmam sandığım aklımdan silinip giden anları bana hatırlatır oldu. Hiç bir zaman düzenli tutamadığım bebek anı defterim, hiç bir zaman baskısını almadığım binlerce ama binlerce fotoğrafım, okuduğum kitaplardan bir kelime, sevdiğim müzikler, yaptığım resimler. İyiki varsın blog. oğluma, gülen yüzüme, asi meleğime not: seni çok seviyorum...

Bir cevap »

  1. rengide güzel modeli de, tam baharlık..ellerine sağlık..ben hala pantolon dikicem de bloga koyucam…hatta sana pantolonun önündeki fermuarı örten küçük kumaşın dikiş terminolojisine göre adının patlet olduğunu da unutmadan söyliyim.:)

    Beğen

  2. uyyyy pantolona bayılmışam !! hem de keten, yaz sıcağında ne de tiril tiril giyilir bayıldım !!
    boynundaki şala zaten vurgunum ,bu pantolona da çok yakışmış !!
    ellerine sağlık ,güle güle giy 🙂
    bu balkon yeni evin balkonu mu aceb ?
    eğer öyleyse bahçesi ne genişmiş ,çık bahçeye temiz havada pilates yap ne güzel 🙂

    Beğen

  3. teşekkür ederim ama ben giyemiyeceğim siparişti bu pantolon, o gördüğünde bahçe değil balkon benim ama o gördüğün açık alan belediyenin yeşil alanı şimdilik pazar yeri bahçemiz küçük öyle balkondan ileriye bakınca görünmüyo aşşağıya sarkmak gerekiyo görmek için:)

    Beğen

  4. Vayyyy!

    Ellerinize sağlık diyebiliyorum ancak. Yukarıda patlet diye bişey okudum; ben düzeltme yapardım gördüğüm yerde valla! O da olurdu “patlat”! O kadar anlıyorum dikişten yani !

    Ama güzellikten anlıyorum az biraz. Alan güle güle giysin, süper olmuş!

    Beğen

  5. a aa. ne hoş. hem çıplak ayakla Kaş sokaklarında da gezilebilir, hemen kendine de dikmelisin arkadaşım…

    Beğen

  6. ah teşekkür ederim çok sevindim beğenmenize ben direk patlatıyorum zaten dikiş kuralarının, terimlerinin hepsini bodoslama dalıyorum bilen birileri görse nasıl diktiğimi elime gazeteyle vurup çekil makinenin başından derlerdi :)))

    Beğen

  7. keten oluşu bir ayrı güzel modeli bir ayrı güzel düğmelerin işlevselliği bir ayrı güzel ne diyeyiim döktürmüşsün gene goncacım harikasın!

    Beğen

  8. Geri bildirim: Z Raporu | ornitorenk handmade

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.