Bebek Kapı Çelengi

Standard

Küçük bir hediyenin ilk parçası tamamlandı 🙂

çeleng1 çeleng2

About ornitorenk handmade

Nedenini bilmediğim bir şekilde sadece ama sadece diktiklerimi paylaşmak amacıyla açtığım bu blog zamanla benim günlüğüm haline geldi. Henüz yazmaya başlayalı çok olmasada kendisinden beklemediğim bir biçimde geriye dönüp baktığımda yaşarken unutmam sandığım aklımdan silinip giden anları bana hatırlatır oldu. Hiç bir zaman düzenli tutamadığım bebek anı defterim, hiç bir zaman baskısını almadığım binlerce ama binlerce fotoğrafım, okuduğum kitaplardan bir kelime, sevdiğim müzikler, yaptığım resimler. İyiki varsın blog. oğluma, gülen yüzüme, asi meleğime not: seni çok seviyorum...

Bir cevap »

  1. aman allahım.iice incelemeden heyecanlanıp yorum yazarsam böyle olur. yukarda leylek varmış ya.hemen sonbahar rengi pardesümün yakalarını kaldırarark buradan uzaklaşmalıyım!

    Beğen

  2. uzaklaşma dur daha altın yastığı ve şeker sepeti süslenecek ama ortada sepet yok büyük ihtimalde bulamayacağım gözüme kare tava yoğurt kabını kestirdim satenle kaplayacağım son çare bulamazsam ancak süslemede ne kullansam, ne yapsam?

    Beğen

  3. evet yakınımda yapmalısın kesinlikle benimki artık büyüdü sevecek bebek gerek 🙂 ama ben uzakta olsanda sana da yaparımki çelenkler yastıklar çok keyifli oluyor yapması 🙂

    Beğen

  4. Amanın, arkadaşım tuvalet kapası dedin, 12 den vurdun. Hangi hastane sizinki? Dur dur taa başa döneyim: Sen beni izlemeye almışsın, ben de “kim ola beni izleyen bu hatun, bi bakayım” dedim bulamadım. Bazılarını nedense göremiyorum. Seni de akışına bıraktım. Şimdi hemen kendime ekleyeceğim. Gelelim asıl mevzuya: Şu işe bakar mısın bir tokizede daha. Bana mail atabilirsin. Yada mesaj bırak yayınlamam. Paylaşacak çok şeyimiz var gibi. Ben Samsun ve Adana’daki eczacı arkadaşlarla da konuştum. Benzer dertlerden muzdaripler. Ve bize bu hastaneleri bağıttıra bağıtıra kakalıyorlar. Hiç değilse sıkıntılarımızı paylaşır, anlatıp içimizi dökeriz. Sen de sağlıkçısın anlaşılan da ne yaparsın, doktor musun, hemşire mi, memur mu? Ay çok heyecan yaptım. Kestane kebap acele cevap:)) Sevgilerimle.

    Beğen

  5. leylek tüyleri mi bunlar ? demek annem doğru söylüyormuş ,bebekleri leylekler getiriyormuş yahuu 🙂
    çok şirin ve sevimli olmuş 🙂

    Beğen

yorum yaptığınızda sesimi duyduğunuzu anlıyor ve çok mutlu oluyorum. yorum göndermekte sıkıntı yaşıyorsanız bilgisayarınızdan internet çerezlerinizi temizlediğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz. mail adresinizi sadece ben görüyorum, adınızı doğru yazmak zorunda değilsiniz hatta yazmak zorunda değilsiniz ama sizi tanımamı isterseniz doğru yazmalısınız, yorum yapmak için bir blog sahibi olmak zorunda değilsiniz o alanları boş bırakarak da yorum yapabiliyorsunuz. daha ne duruyorsunuz? sesinizi duyurun bana.